Комментарии (2)

K Klient 22 04.11.2014

Neuzticaties darba iekartosanas firmai SIA ALPHA PERSONNEL, vini sola bet nepilda savus solijumus, un panem no cilvekiem naudu un darba nav, un ari naudu neatdod atpakal, vini ir bijusi firma.SIA SATTVA PERSONNEL.

S SWITBOY 06.11.2014

sveicināti!Lūdzu visus kas tika apkrāpti ALPHA PERSONNEL SIA darbiekārtošanas aģentūrā apvienoties!Es ar draudzeni arī tiku apkrāpts!Samaksājām 300 eur kā pāris, it kā viss ok!Dokumenti, līgumi, čeki!Arī licence viņiem ir izdota VALSTS NODARBINĀTĪBAS AĢENTŪRĀ!17.oktobrī bij norunāta izbraukšana no Latvijas uz Erfurti, 20 datumā pēc līguma bij jāsāk darbs(cīsiņu fasēšana, pakošana utt.).Nāca tuvāk laiks un tad sākās atrunas, ka darbs esot, bet nav kur dzīvot!Tad sāka piedāvāt citas vakances!Tad viņiem darba devējs esot atbraucis uz Latviju!Tad par dzīvošanu jāsamaksā uzreiz 500 eur utt.Man sāka likties, ka nav kkas kārtībā ar tām divām dāmītēm!
Nolēmu uzrakstīt VALSTS NODARBINĀTĪBAS AĢENTŪRAI par šiem tipiņiem!
Atnāca vēstule caur e-pastu ar paskaidrojumu ko darīt tālāk!Vēlos vienreiz nolikt pie vietas tos krāpniekus, bet vienam man tas nebūs pa spēkam!Lūdzu nebūsim vienaldzīgi un apvienosimies!
Rakstat uz e-pastu [slēpt]@inbox.lv!Pārsūtīšu jums VNA atbildes vēstuli!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы