www.220.lv - Smaržas

:((( Fui - 220.lv. Arī es uzķēros uz reklāmu! Iegādājos smaržas Elizabeth Arden Green Tea (2 veidu aromātus) veikalā 220.lv !Ar iepakojumu viss it kā OK,bet aromāti nu gan neatbilst patiesībai!!! :( Un noturība labākajā gadījumā 20.min!No sākuma ir šausmīga spirta smaka un pēc tam parādās- varbūt neliela atblāzma no aromāta!Protams būtu lieki teikt, ka šos aromātus esmu lietojusi jau agrāk un zinu,kādiem tiem ir jābūt!Visvairāk mani izbrīna paša veikala attieksme!!! :(Kad uzzvanīju uz info tālruni,lai uzzinātu par atgriešanas iespējām ,ko 220.lv tik cēli reklamē, man augstprātīgā tonī tika paziņots,ka smaržas varu atgriezt tikai tad,ja nav atvērts plastikāta iepakojums!!! Bet ,sakiet man lūdzu,kā gan es varu konstatēt ,vai smaržas smaržo tā ,kā tām ir jāsmaržo-neatverot iepakojumu???Izpētīju vēlreiz 220.lv mājas lapu-tur pie punktiem,kādos gadījumos preci nevar atgriezt,nekur nav minēts,ka smaržas nevar atgriezt,vai ka plastikāta iepakojums nedrīkst būt atvērts! Toties ir uzrakstīts,ka atteikuma tiesību izmantošanas termiņā ir tiesības preci lietot tiktāl, cik tas ir nepieciešams preces pārbaudei!Kas manuprāt ietver to,ka es drīkstu atvērt iepakojumu un pārliecināties vai esmu iegādājusies vēlamo!!!

Комментарии (1)

S skaidryta 04.03.2015

versieties uz PTAC, tur varēsit pārbaudīt smaržas pie neatkarīgajiem ekspertiem un tad varēsiet atgriezt naudu!!! nevajag domāt- lai viņi aizrījās, jācīnās par savām tiesībām, jo viņu krāpniecībai nav gala!!!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы