www.sudzibas.lv Čili Pizza Jéla vistas gaĺa

Čili Pica - Jéla vistas gaĺa

Jau otro reizi, édot šajà restorànà, saskaros ar jélu vistas gaĺu savà pasùtíjumà. Vistas kotlete iekšpusé rozà. Ar tàdàm lietàm nejoko. Laikam jau man tiešàm jàbeidz dzívot ilùzijàs, ka Čili Picà kàds saprot kaut ko no pareizas un drošas vistas gaĺas pagatavošanas. Nekad vairs šeit vistu pamatédienà vai salàtos nepasùtíśu. Ja nevélaties riskét ar savu veselíbu, iesaku jums darít to pašu!

E

Комментарии (2)

A atvars 27.02.2015

Es jau sen neko nesūtu čili picā, vienmēr viņiem kaut kas nav kārtībā. Ļoti ilgi piegādā (kaut vai dzīvoju ne čuhņā kaut kādā), pica vienmēr auksta, negaršīga, man pēdējo reizi vispār picā pietrūka daži ingridienti. Vienmēr viss negaršīgs un vecs. Tagad ja grībās kaut ko tādu, neveselīgu sūtu lulu picā, atbrauc ļoti ātri (pēdējo raizi piegādāja 20 min laikā!), un viss karsts vienmēr. īpašī pārlocīta pica, mmm :))

V vilks.janis 05.03.2015

Jā arī esmu jau sen pārgājis uz LULU picu, vienmēr viss garšīgs un laika arī atved un pats labakais nekad nav gadījies neko saņemt atdzisušu. Čili jau sen kā liekas līmenis kritiies, žēl kādrri, ļoti patika pie viņiem pusdienot

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы